Проектът представлява седеметажна жилищна сграда, в която са съчетани модерна фасада, луксозни общи части и функционални апартаменти, предлагащи на своите бъдещи собственици уют и спокойствие.

Всеки има своя визия за идеален дом. Проектирахме сградата по начин, който да олицетворява представата за съвременен градски живот. Morava Residence е перфектното място за успели и целеустремени хора, с претенция към истинските удобства.

ЛОКАЦИЯТА

ВЪЛНЕНИЕ. УДОБСТВО. ЖИВОТ.

Предизвикателство бе да намерим място, което съществува във вашето въображение и което да наричате дом. Morava Residence съчетава вълнението на града със спокойствието и простора, за да хармонизира животa ви.

Перфектна комбинация от местоположение, архитектура и урбанизъм, с различни апартаменти и етажни планове, за да отговорят на всички ваши предпочитания, като същевременно ви донесат най-доброто, което заслужавате.

Проектът е създаден с мисъл за вас и вашето семейство, защото домът е най-ценното ви място и най-личното ви преживяване.

ПЕШЕХОДНА ЗОНА ДО ЦЕНТЪРА

ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР

ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР И АПТЕКИ

БИЗНЕС
СГРАДИ

СГРАДАТА

ПРЕВЪРНЕТЕ ДОМА СИ В РАЯ НА ВАШИТЕ МЕЧТИ.

Нашата цел е да направим една сграда достъпна, а животът там – вълнуващ. Фантастична сграда с 21 светли апартамента със зашеметяващ простор, който предизвиква вашето въображение. Morava Residence е проектирана за един по-комфортен живот.

3 ТРИСТАЙНИ

18 ДВУСТАЙНИ

7 ГАРАЖА

4 ПАРКОМЕСТА

ДЕТАЙЛИТЕ

МОДЕРЕН СТИЛ И СЪВЪРШЕНСТВО.

Ние разбираме и ценим комфорта ви. Ултрамодерни детайли за хора, които искат само най – доброто. Изберете простор, щастие, хармония с природата, високо качество и удобство. Изберете мечтания дом и си подарете стила на живот, който заслужавате.

СИГУРНОСТТА

КОМФОРТ. УЮТ. СПОКОЙСТВИЕ.

Домът е мястото, на което трябва да се чувстваме комфортно и уютно. Защото домът е там, където сърцето ни е спокойно. За вашата сигурност и спокойствие, жилищната сграда е с:

ГАРАЖНИ ВРАТИ Hörmann

ГАРАЖНИ ВРАТИ HÖRMANN

СМАРТ ВИДЕОДОМОФОН

СМАРТ ВИДЕОДОМОФОН

СИСТЕМА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

СИСТЕМА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

КОНТРОЛИРАН ДОСТЪП

КОНТРОЛИРАН ДОСТЪП

ФАСАДНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ФАСАДНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ЖИЛИЩАТА

ДОБРЕ ДОШЛИ У ДОМА.

Слънчеви жилища с френски прозорци и просторна гледка. Късче оригиналност, късче иновативност, късче от самите вас, вашата персоналност, която ще остави следи в дома ви. Най - важно за човек е да има дом, в който да се чувства удобно всеки ден, да може да изрази личния си стил, в който неговият собствен комфорт е на първо място.